Het Reputatiebureau bestaat 12,5 jaar

Het Reputatiebureau » Blog » Het Reputatiebureau bestaat 12,5 jaar
12,5 jarig jubileum Het Reputatiebureau - appeltaartje met kaarsjes in de vorm van een cijfer 1, 2 en 5 erin geprikt. (© Wesley M. Dekker)

Vandaag, 1 mei 2024, mag ik met Het Reputatiebureau weer een jubileum vieren. Of 2, maar net hoe je hebt bekijkt. Op 1 november 2011 schreef ik Het Reputatiebureau in het Handelsregister in. En dus bestaat het bedrijf 12,5 jaar en zit ik alweer 12,5 jaar in “het ondernemersvak”.

Veel gebeurd en veel geleerd

Een jubileum is, voor mij althans, als een goed moment om eens achterom te kijken. Wat heb ik allemaal meegemaakt? Waar ben ik in gegroeid en waar liggen de ambities? Ook dit keer weer.

Het vorige jubileum waar ik bewust bij stilstond, zag er heel anders uit. Dat was het 10-jarig bestaan, dat ik midden in de coronapandemie “vierde”. Een onzekere periode, die voor veel ondernemers en bedrijven ingrijpend is geweest. En voor mij was dat niet anders. Ook voor Het Reputatiebureau is het weer een kwestie van opbouwen. En dat brengt ook positieve veranderingen met zich mee.

De dienstverlening is veel meer veranderd dan ik toen verwachtte. Ik ben teruggegaan naar de basis. Mijn basis, om precies te zijn. Ik ben teruggegaan naar de dingen waar ik echt plezier uit haal. En dat krijgt ook hele andere vormen. Zo zijn de losse handelingen gerealiseerd. Iets dat ik voor de pandemie al graag wilde, maar waarvan ik geen idee had hoe ik dat praktisch vorm kon geven.
Dit bevalt me zo goed, dat de pakketten nu steeds meer en beter vorm krijgen. Een project dat al langer loopt dan ik wilde, maar waar nu wel eindelijk echt goed schot in komt.

Ondanks dat de pandemie een vreselijk moeilijke tijd was, ben ik trots op de ontwikkelingen die sinds die tijd hebben plaatsgevonden. Die geven een bak energie waar ik weer mee verder kan!

Blik op de toekomst

Met een fijne terugblik op zak, is het tijd om om te draaien. Om vooruit te kijken, met uitzicht op het volgende jubileum. Een periode waarin ik zowel mezelf als Het Reputatiebureau wil ontwikkelen.

Zakelijk staan er allerlei projecten op het wensenlijstje. De pakketten zijn de eerste die ik daadwerkelijk ga realiseren. Het project loopt immers al! Verder staan hier nog een aantal trainingen en een abonnement op. Ik kijk er nu al naar uit om hier bij het volgende jubileum op terug te kijken.

Een verbeterpunt waar ik nu echt aan wil werken, is de communicatie met jou, de volger van Het Reputatiebureau. Via het blog en de sociale media om precies te zijn. Dat heeft, ondanks alle goede voornemens, nog steeds niet de vorm aangenomen die ik graag zou willen. De terugblik op het 10-jarig jubileum heeft me er echter wel van overtuigd, dat ook dat leuke en waardevolle berichten zijn om te delen. Naast de vakinhoudelijke berichten die het blog ook weer moet gaan bevatten.
Door meer op de sociale media actief te zijn, kan ik deze berichten ook weer bij jou krijgen. Dus door meer op het blog te doen, ben ik ook daar vaker actief.

Natuurlijk zijn er ook ambities die ik wil najagen. Deze zijn er vooral op gericht om Het Reputatiebureau verder te laten groeien. En daar neem ik jullie in volgende blogberichten graag in mee!

Over 7,5 jaar is het 20-jarig jubileum van Het Reputatiebureau. Ik ben benieuwd hoe mijn blogpost er dan uit gaat zien.

Proost!

Geschreven door:

Gepubliceerd op:

Laatst gewijzigd op:


Geplaatst in:

Dit bericht delen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *