Het Reputatiebureau bestaat 10 jaar

Het Reputatiebureau » Blog » Het Reputatiebureau bestaat 10 jaar
Vlag Het Reputatiebureau

Vandaag, 1 november 2021, is een bijzondere dag. Het is vandaag namelijk precies 10 jaar geleden dat ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel inschreef. Eigenlijk zit ik dus, zoals mijn zus het vanmorgen mooi beschreef, 10 jaar in “het vak”. Tijd om de vlag uit te hangen!

Hoe het begon

10 jaar geleden zat ik nog op de hogeschool. En ik heb altijd al gezegd dat ik ooit een eigen bedrijf wilde hebben. Op 1 november 2011 schreef ik W.M. Dekker Advies in. Onder deze naam nam ik een aantal opdrachten aan naast mijn voltijd studie en later naast een fulltime baan. Ooit zou ik wel fulltime gaan ondernemen, maar nu nog niet.

Toch kwam die dag wat sneller dan ik had verwacht. Eind 2014 namen mijn toenmalig werkgever en ik afscheid van elkaar. En heel eerlijk: een nieuwe baan had ik ook nog niet. Terwijl ik daarnaar zocht, zou ik wel wat meer vanuit mijn eigen bedrijf oppakken. En dat is daarna eigenlijk nooit meer anders geworden.

In de jaren daarna veranderde de bedrijfsnaam 2 keer. Eerst naar W.M. Dekker Business Support en ten slotte naar Het Reputatiebureau.
Toen ik het bedrijf startte, verkeerde het land in een economische crisis. En nu, met het 10-jarig bestaan, kampen we met de coronapandemie. En dan kan ik alleen maar met trots zeggen dat het bedrijf zich goed staande houd in roerige tijden.

Blik op de volgende 10 jaar

In 10 jaar tijd heb ik veel ervaringen opgedaan en leuke dingen bereikt. Ik ben persoonlijk en als ondernemer gegroeid. En ik zou voorlopig ook niets anders willen. Op naar de volgende 10 jaar dus.

In de volgende 10 jaar wil ik mezelf weer wat extra uitdagen. Achter ambities aan die ik eerder nog niet aandurfde. En achter de opdrachten aan die net even wat uitdagender zijn. En natuurlijk zonder mijn huidige klanten en diensten tekort te doen.
Maar ik kijk vooral uit naar alles wat de komende 10 jaar gaat brengen, waarvan ik nu nog niets weet. Het ondernemerschap is altijd uitdagend en nooit hetzelfde. En heel eerlijk: daar heb ik nu al zin in!

Geschreven door:

Gepubliceerd op:

Laatst gewijzigd op:


Geplaatst in:

Dit bericht delen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *