Over Het Reputatiebureau

Wie reputatiemanagement zegt, denkt al snel aan zaken als communicatie en public relations. Vaak wordt ook direct gedacht dat dit alleen bedoeld is voor bedrijven met een slechte of beschadigde reputatie.

Het Reputatiebureau is dan wellicht een vreemde eend. Wij zien ons namelijk helemaal niet als PR-bureau. En wij richten ons ook niet uitsluitend op bedrijven met een slechte reputatie.

Onze filosofie

De repuVlag Het Reputatiebureautatie van een bedrijf is niets meer en ook niets minder dan hoe het bekend staat. Hoe een bedrijf bekend staat, is afhankelijk van hoe betrokkenen het bedrijf beleven. Tot zover is er waarschijnlijk nog niets nieuws onder de zon.
Reputatiemanagement is dus niets anders, dan het management van uw bekendheid. Waar hebben mensen het over als ze over uw bedrijf praten? En waar denken ze aan, als er over uw bedrijf gepraat wordt?

U heeft uiteraard geen invloed op wat mensen zeggen en denken. Maar dat wil niet zeggen dat u het niet kunt beïnvloeden. Mensen praten immers over hun belevingen. Wat waren de verwachtingen? En wat gebeurde er in praktijk? Strookte dat met elkaar? Werden de verwachtingen misschien overtroffen? Of zat er toch een mismatch tussen?

Ons verhaal

Vaak wordt gedacht dat reputatiemanagement een kwestie van goede pr is. En dat is ook een belangrijk aspect. Maar bij Het Reputatiebureau vinden we dat er veel meer van belang is. Volgens ons gaat het om de totale beleving die mensen hebben. Van de eerste kennismaking tot het evaluatiegesprek. Het gevoel van betrokkenen moet bij klachten net zo goed zijn als het tijdens de acquisitiefase was.

Daarom kiezen wij er bewust voor, om ons juist te richten op de brede, bedrijfskundige aanpak. De aanpak waarin we u helpen met de juiste communicatie publieksrelaties op te bouwen. Maar waarin we u ook helpen om uw bedrijf zo te organiseren, dat u de hooggespannen verwachtingen van betrokkenen steeds waar blijft maken, en als het kan zelfs blijft overtreffen. Daarom noemen wij ons geen pr-bureau, maar een bedrijfskundig adviesbureau.

Wesley M. Dekker BBAWie zijn wij?

We hebben het steeds over “wij. Maar wie is “wij” dan?

Het Reputatiebureau is opgericht door Wesley M. Dekker, een gedreven bedrijfskundige met een passie voor beleven. Wesley kan uitstekend uit de voeten met zowel communicatie-, als management- en organisatievraagstukken.

Nu kan niemand alles alleen. Daarom verzamelt Wesley graag een team om zich heen, waarmee hij uw optimaal van dienst kan zijn. Daarom wordt op de website steeds gesproken over “wij”.

U vindt meer informatie over Wesley op deze pagina.

 

Een greep uit onze opdrachtgevers