Over Het Reputatiebureau

Het dagelijks leven zo leuk en prettig mogelijk maken. Dat is waar het mij eigenlijk om draait. En ik geloof dat bedrijven, en dan in het bijzonder de leiders en leidinggevenden, daar een belangrijke rol in spelen.

Dat vergt een andere manier van zakelijk denken en doen. Ik zoek graag naar manieren om de zakelijke status quo te doorbreken en een leuker of prettig alternatief te introduceren. Daarbij stuur ik eerst op geluk en daarna pas op geld. Want ik geloof dat geluk uiteindelijk, ook financieel, veel meer oplevert.

Wesley M. Dekker BBA

Mijn naam is Wesley M. Dekker. Ik ben bedrijfskundige en eigenaar van Het Reputatiebureau. En hierboven heb je mijn drijfveer voor het ondernemerschap gelezen. Ik word enthousiast van bedrijven, die kunnen rekenen op loyale stakeholders.

Ik studeerde Management, Economie en Recht (MER) aan de Hogeschool Rotterdam. En daarna trad ik in dienst bij Milgro als Medewerker Kwaliteit & Juridische zaken. Tot ik me in 2014 volledig op het ondernemerschap en de zakelijke advisering richtte.

Naast mijn werk ben ik een enorme pretparkfan. En in mijn vrije tijd houd ik me met van alles bezig dat met deze fascinerende bedrijven te maken heeft.
Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vrijwilliger bij het Rode Kruis.

Visie en missie

Er is niets mis met geld verdienen. Maar ondernemen gaat aan het einde van de dag voornamelijk over mensen gelukkig maken. Mensen die jij gelukkig maakt, zijn loyaler, raden je bedrijf aan en leveren je zeker op langere termijn veel meer op.Allereerst natuurlijk een goede naam. En ook in financiële zin, waardoor je uiteindelijk veel meer geld kunt verdienen dan wanneer je alleen op je winst en banksaldo stuurt.

Het Reputatiebureau is daarom op een missie om stakeholdervalue een hoofdrol in het bedrijfsleven te geven.

Bedrijfsvlag van Het Reputatiebureau - Wat is reputatie?
Man voor wand vol papieren

Werkwijze

Mijn diensten zijn er vooral gericht op de reputatie van je bedrijf. Waar wil jij nu om bekend staan? Wat is nu die waarde waar de mensen om je bedrijf heen nu zo fijn vinden?

Verrassingen zijn leuk, als we er allebei van kunnen genieten. En anders moeten we zien te vermijden. Daarom staan flexibiliteit, transparantie en discretie altijd voorop.

Praktisch gezien kunnen we natuurlijk op projectbasis samenwerken. Maar ook als je regelmatig van gedachten wilt wisselen, zijn daar mogelijkheden voor.

Lidmaatschap

Samen bereik je altijd meer. Daarom vind ik het prettig om, als bedrijf, verenigd te zijn. Het Reputatiebureau is als lid aangesloten bij MKB Rotterdam Rijnmond. Buiten de talrijke gezellige netwerkbijeenkomsten vertegenwoordigt deze businessclub haar leden ook in de lokale, landelijke en Europese politiek.