Over Het Reputatiebureau

Het Reputatiebureau is een eigenzinnige speler op het gebied van professioneel reputatiemanagement. Natuurlijk zijn wij niet het enige bedrijf, maar we werken wel vanuit een geheel eigen visie op ons uitdagende en bijzondere vakgebied.

Reputatiemanagement volgens ons

Uw reputatie is eigenlijk niets meer dan hoe uw bedrijf of uzelf bekend staat. Hoe u bekend staat, is -kort door de bocht- wat mensen over u denken en zeggen. En natuurlijk heeft u daar nooit voor 100% controle over. Maar u kunt het wel beïnvloeden.

Mensen praten over wat ze meemaken. Voldeed de ervaring aan de verwachting? Zijn de verwachtingen misschien overtroffen? Of zijn te toch teleurgesteld naar huis gegaan?
De beleving die mensen bij u hebben, heeft u wel zelf in de hand. U bepaalt immers welke verwachtingen u schept en hoe u deze in praktijk brengt. U bepaalt wat u communiceert en hoe u dat doet. En u bepaalt hoe uw processen worden ingericht.

Wat Het Reputatiebureau onderscheidt van concurrenten, is onze focus op beleving. En daarbij kijken we in praktijk breder naar uw reputatie dan veel van onze concurrenten.

Vlag Het Reputatiebureau
Wesley M. Dekker BBA

Wie zijn wij?

Het Reputatiebureau werd in 2011 als W.M. Dekker Advies opgericht door Wesley M. Dekker BBA. Onder zijn leiding ontwikkelt het bedrijf zich van een algemeen bedrijfskundig adviesbureau naar een specialist in offline en zakelijk reputatiemanagement.

Wesley is nog steeds reputatiespecialist en ondersteunt nog dagelijks verschillende bedrijven en ondernemers. Bij iedere opdracht zoekt hij daar een passend team bij. En daarom wordt steeds gesproken over “wij”.

Meer over Wesley

Een greep uit onze cliënten