Over Het Reputatiebureau

Het Reputatiebureau » Over Het Reputatiebureau

De juiste stakeholders aanspreken, zodat jullie allemaal een gelukkiger (dagelijks) leven leiden.

Daar doen we het bij Het Reputatiebureau voor. Daarvoor gaan we op zoek naar de drijfveren en overtuigingen van bedrijven en helpen we deze uit te dragen. En op basis van dit fundament bouwen we belevingen waar zowel je stakeholders als jijzelf iedere dag opnieuw gelukkig van worden. Zo werken we van binnen uit en op een holistische manier aan een reputatie om trots op te zijn.

We helpen je met bedrijfskundige adviezen en trainingen. En door je te begeleiden bij de gewenste en noodzakelijke veranderingen binnen je bedrijf. Welkom bij Het Reputatiebureau.

Onze missie en visie

Als we het hebben over zaken, gaat het vaak over geld. Over investeringen, kosten en winst. Maar eigenlijk is dat toch maar een heel klein onderdeel van ondernemen? Het gaat er toch vooral om, dat jouw stakeholders graag met jouw bedrijf in zee willen? De keuze is tegenwoordig reuze. Mensen weten steeds beter wat ze willen. En dus is het zowel voor jou als voor je stakeholders interessant, om precies met die mensen en bedrijven zaken te doen die echt bij jou passen.

Waar ondernemen en zakendoen vooral om gaan, is beleven. Jij moet een fijne tijd hebben. Of je nu ondernemer, klant of medewerker bent. En of het nu gaat om een bijzondere dag in je leven, of een dag als alle anderen. Zelfs op je slechtste dag wil je ’s avonds kunnen zeggen: “vandaag was niet m’n beste dag, maar ik ben blij dat meneer x of bedrijf y er was”.

Onze missie bij Het Reputatiebureau is dan ook kort maar krachtig. Wij willen zowel ondernemers als stakeholders gelukkig maken.

De expertise van Het Reputatiebureau

Waar we bij Het Reputatiebureau goed in zijn, is bedrijven helpen hun goede naam van binnenuit in topvorm te houden. In praktijk doen we dat door bedrijfskundig, strategisch en organisatieadvies te geven, door je te ondersteunen bij veranderingen, en door trainingen te verzorgen. Als je dus een label op ons bedrijf zou plakken, zijn we een bedrijfskundig en organisatieadviesbureau.

We hebben ons volledig toegelegd in de vragen van leiders, ondernemers, managers en leidinggevenden, die zij over de bedrijfsreputatie kunnen hebben. Praktisch gezien hebben wij ons dus gespecialiseerd in:

  • Het opstellen en herschrijven van je mission statement;
  • Het vinden en verwoorden van je waarom en het invullen van de Golden Circle;
  • Het uitwerken van een strategie waarmee je met het hele bedrijf je reputatie versterkt.
  • Het managen van verwachtingen bij verschillende stakeholders;
  • Het ontwerpen en realiseren van de gewenste belevingen;
  • Het (her-) ontwerpen van bedrijfsprocessen;
  • Effectief en efficiënt klachtmanagement;
  • De begeleiding van bedrijfsmatige veranderingen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze dienstenpagina eens.

Wesley M. Dekker, aangenaam!

Mijn naam is Wesley M. Dekker. Ik ben een gepassioneerde bedrijfskundige met een zwak voor bedrijven die werk van hun beleving maken.

Ik heb tussen 2008 en 2012 Management, Economie & Recht (beter bekend als “de MER”) gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Een opleiding die bij me paste als een jas en waar mijn passie voor management en leiderschap werden aangewakkerd.
Voor mijn studie liep ik stage bij DHL en Milgro. Daarnaast specialiseerde ik me in Consultancy & Ondernemerschap.
Na mijn studie werkte ik als medewerker Kwaliteit & Juridische zaken bij Milgro. En in 2014 stortte ik me fulltime op het ondernemerschap.

Wesley M. Dekker BBA

Meer weten of kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend kennismaken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Of blader eens door ons blog om meer over onze expertise en visie te weten te komen.