Over Het Reputatiebureau

Het Reputatiebureau is een bijzonder bedrijf. Waar veel “concullega’s” zich toeleggen op public relations,  pakken wij het namelijk anders aan. Meer van binnen uw bedrijf uit.

Uw reputatie is niets meer of minder dan hoe u bekend staat. Waar denken mensen aan als ze aan uw bedrijf denken? En waar praten ze over op feestjes, het schoolplein en de sociale media? In de kern praten ze over hun belevingen. In de mate waarin hun ervaringen hun verwachtingen hebben waargemaakt. En dat, precies dat, is waar Het Reputatiebureau in gespecialiseerd is. Het sturen en waarmaken van verwachtingen, om zo een beleving uit duizenden te creëren.

Natuurlijk spelen communicatie en publieksrelaties daarin een rol. Maar ook organisatie, strategie en management moeten daarbij aansluiten. Uw opdracht wordt daarom vanuit een brede, bedrijfskundige hoek benaderd, waarin we al deze elementen samenbrengen.

Achter Het Reputatiebureau: Wesley M. Dekker BBA

Wesley M. Dekker BBAAchter Het Reputatiebureau zit Wesley M. Dekker. Een gedreven bedrijfskundige met een passie voor beleven. Wat is nu mooier, dan mensen iedere dag gelukkig maken in zowel dagelijkse als niet allerdaagse situaties?

Wesley studeerde Management, Economie en Recht (kortweg MER) aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn studie liep hij stage bij DHL en Milgro. En bij Milgro deed hij ook zijn eerste “echte” werkervaring op als medewerker Kwaliteit & Juridische zaken. Sinds 2014 is hij voltijd ondernemer en werkt hij onder de handelsnaam “Het Reputatiebureau”.

In zijn vrije tijd als Wesley bijzonder actief voor het Rode Kruis, waaronder als voorzitter van de afdeling Rotterdam. Daarnaast is hij Portefeuillehouder Communicatie voor het district Rotterdam-Rijnmond.  En als hij even niet bezig is, laat hij zichzelf graag verwonderen in een themapark.

Connectie maken op LinkedIn?

Wat wij belangrijk vinden

Natuurlijk staat ook bij ons de beleving voorop. En daarom een belangrijke factor steeds centraal: samenwerken met zo min mogelijk negatieve verrassingen. Daarin zijn een aantal dingen belangrijk.

Allereerst zorgen we ervoor dat u altijd dezelfde contactpersoon hebt. Niet steeds uw situatie uitleggen, maar samen optrekken. Wat u met elkaar bespreekt, gaat verder niemand iets aan. Dus ook discretie staat hoog in het vaandel. En de rekening? Die maken we graag voorspelbaar, met vaste tariefafspraken.

  • Een vaste prijs per project of maand
  • Een vaste contactpersoon
  • Ruime bereikbaarheid
  • Uiterst discreet

Dit zijn onze cliënten

Wij werken voor bedrijven die opvallen. Die in het middelpunt van de belangstelling staan. Wij werken voor cliënten met verschillende bedrijfsgrootte en in verschillende stadia van het ondernemerschap. Wat zijn allemaal gemeen hebben, is dat het dienstverleners zijn.

Hieronder vindt u een greep uit onze cliënten.