Diensten

Voor een goede reputatie heb je een stabiele basis nodig. Deze bestaat uit een goed inzicht in de normen en waarden van jouzelf en je bedrijf. Dat is de inspiratiebron die je klanten, medewerkers en andere stakeholders aanspreekt. Mensen willen graag bij en met je bedrijf werken, omdat het bij hun overtuigingen en leefstijl past. Daarnaast geeft de richting van je bedrijf, op basis waarvan je integere besluiten kunt nemen.

Mission statement opstellen

Ik ben gespecialiseerd in het opstellen van mission statements. Een lastig proces, dat jij niet regelmatig doet. Daarom begeleid ik jou en je team bij het gehele proces. Met als eindresultaat heldere, inspirerende basis voor jouw bedrijfsvoering.

Mannetje met winkelwagen - Losse handelingen - Image by <a href="https://pixabay.com/users/peggy_marco-1553824/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1026510">Peggy und Marco Lachmann-Anke</a> from <a href="https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1026510">Pixabay</a>

Losse handelingen

Wil je alleen even sparren of wat feedback? Dan is een uitgebreid adviesproject niet nodig.

Je kunt onze diensten ook gebruiken op basis van losse handelingen.