U wilt uw merk sterk in de mark zetten en houden. De reputatie van uw merk is daarin een bepalende factor en daar bent u zich ook van bewust.
Het Reputatiebureau biedt u advies- en ondersteunende diensten om uw merkreputatie op te bouwen en te onderhouden. Hiermee helpen wij u om uw plaats in de markt te versterken, of aan de top van uw branche te blijven.

Blauwdruk

Reputatiestrategie

Hoe bouwt u een sterke merkreputatie op? Welke activiteiten passen daarin wel en wat eigenlijk niet? Hoe gaat u uw publiek daarover informeren? En hoe moet u dat dan achter de schermen organiseren? Het Reputatiebureau biedt u advies bij deze vragen en helpt u met de uitwerking van uw strategie.

Brand awareness

Om uit te groeien tot een populair merk, moeten mensen het leren kennen. Dit wordt ook wel brand awareness genoemd. Hoe zorgt u ervoor dat mensen uw merk op de juiste manier leren kennen? Het Reputatiebureau denkt en helpt graag mee om daar invulling aan te geven.

 

microfoon

Communicatie & Public Relations

Voor een goede merkreputatie is een band met uw publiek noodzakelijk. En dat betekent dat u met hen over uw merk moet communiceren. U moet over uw merk vertellen, over de activiteiten die u daarmee onderneemt. Daarnaast moet u met uw publiek in gesprek blijven. Het Reputatiebureau kan u daarin adviseren en uw merk in de markt vertegenwoordigen.

Customer journey

Wat maken klanten nu eigenlijk mee als ze met uw merk in aanraking komen? En, nog belangrijker, voldoet dat aan de verwachtingen? Om uw klanten echt te verwonderen, is een uitstekende organisatie nodig. Zowel voor als achter de schermen. Het Reputatiebureau adviseert en ondersteunt u daarbij.

Spoorlijnen

Onze tarieven

Prettig samenwerken gaat niet alleen over de juiste diensten, maar ook over de juiste prijzen en prijsplannen. Niets is immers zo vervelend, als een tegenvallende rekening. Daarom werken wij zo veel als mogelijk op basis van vaste tarieven. U kunt gebruik maken van vier prijsplannen:

Abonnement

Uw reputatie echt beheren is geen kwestie van “een keer neerzetten”. Markten veranderen, u loopt tegen uitdagingen aan en wilt daar toch nog even over sparren. Met een abonnement kunt u dat doen wanneer u wilt tegen een vaste prijs per maand.

Servicepakketten

Sommige opdrachten komen vaker voor dan anderen. In die gevallen kunt u vaak gebruik maken van een servicepakket. Hierin zijn de diensten die u nodig heeft samengebracht. Zo weet u vooraf al welke diensten u krijgt en welke investering daar tegenover staat.

Activiteit

Veel activiteiten komen regelmatig terug. Een consult met uw adviseur bijvoorbeeld. Deze activiteiten kunt u aanvragen wanneer u ze nodig hebt. Voor deze activiteiten rekenen wij vaste tarieven. Hierdoor weet u altijd precies wat het u gaat kosten. En dat werk natuurlijk wel zo prettig.

Maatwerk

Soms komen situaties voor waarin de standaardoplossing niet passend is. Dan is een oplossing op maat nodig om u verder te helpen. En ook daar kunnen we u mee van dienst zijn. We bepalen welke specifieke behoeften u in casus heeft en berekenen daar een vast projecttarief voor.