Het mission statement-pakket, nieuw in het aanbod

Het Reputatiebureau » Blog » Het mission statement-pakket, nieuw in het aanbod

Na een flinke tijd langer dan ik had verwacht, is het dan eindelijk zo ver. Het Mission Statement-pakket is eindelijk beschikbaar! Dit is voor leidinggevenden die hulp kunnen gebruiken bij het opstellen van het mission statement. Voor het hele bedrijf, hun eigen afdeling of het team waar ze leiding aan geven.

Wat je met het pakket “begeleiding bij je mission statement” kunt

Als leidinggevende heb je een belangrijke rol als het gaat om mensen gelukkig maken. Daar gaat je mission statement je bij helpen. Dit document geeft je maatstaf waar je beslissingen tegen kunt afmeten. En het is een verbindende factor tussen jou en je stakeholders. Want een goed mission statement inspireert jullie allemaal. En het geeft jullie een gemeenschappelijk doel om aan te werken.

Met het pakket “Begeleiding bij je mission statement” krijg je hulp bij het opstellen. Dat doe je immers niet dagelijks, waardoor het best een uitdaging kan zeker. Zeker als je met meer mensen aan een gemeenschappelijk mission statement werkt. Immers, zoveel mensen, zoveel wensen. En dan is professionele begeleiding vaak meer dan welkom.

Meer weten?

Op de pagina van deze nieuwe dienst vind je al flink wat informatie. Onderaan vind je daarnaast het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Wil je er nog meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je vindt mijn telefoonnummer en e-mailadres op de contactpagina.

Praktische informatie in het blog

Ben je op zoek naar het informatie om je mission statement zelf, zonder begeleiding, te schrijven? Of ben je op zoek naar manieren om het pakket in praktijk toe te passen? Houdt dan het blog in de gaten. Daarin zul je steeds meer berichten tegenkomen die je daarbij kunnen helpen. Je kunt deze filteren door op de tag “Mission statement” te zoeken. En zoals gezegd, kom daar de komende tijd steeds meer informatie bij.

Geschreven door:

Gepubliceerd op:

Laatst gewijzigd op:


Geplaatst in:

Dit bericht delen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *