Wesley M. Dekker te horen in Kleine Boodschap

Wesley M. Dekker te horen in podcast “Kleine Boodschap”

Het Reputatiebureau » Blog » Wesley M. Dekker te horen in podcast “Kleine Boodschap”

Wie mij kent, weet dat ik een enorme van van pretparken ben. En van de Efteling in het bijzonder. Onder Efteling-fans is de podcast Kleine Boodschap een bekende naam. En voor mij en vele anderen een wekelijkse vaste waarde.

Een aantal afleveringen geleden bespreken Tim en Paul, de presentatoren, een relletje op Twitter. Tijdens hun bespreking vroegen ze zich af of dit niet schadelijk was voor de reputatie van de Efteling. Een vraag waar ik, beroepsmatig, natuurlijk best iets over kan vertellen. En dat heb ik ook met veel plezier gedaan.

Kleine Boodschap

Kleine Boodschap is een podcast met meer dan 300 afleveringen. Tim Hinssen en Paul Sprangers nemen hun luisteraars iedere week een paar uur mee langs zo’n beetje ieder detail dat over de Efteling te vertellen is. En dat levert veelal interessante nieuwtjes en inzichten voor de echte liefhebber op.
Voor mij is het eigenlijk iedere week een moment van ontspanning, waarbij ik me in mijn hobby kan verliezen.

Mijn bijdrage

Mijn bijdrage aan Kleine Boodschap-aflevering 341 is maar klein. In een paar minuten heb ik een aantal dingen dingen uitgelegd. Ik ben begonnen met het verschil tussen reputatie en imago. Want ondanks dat deze termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn het echt twee aparte vakgebieden.

Daarna ben ik verder ingegaan op deze specifieke situatie. Is het nu echt zo schadelijk voor de reputatie van de Efteling? Natuurlijk werkt deze situatie niet mee. En als je sec naar deze situatie kijkt, dan is de schade inderdaad enorm!
Neem je echter een stapje terug, dan wordt de soep niet zo heet gegeven als ze wordt opgediend. Het is een situatie die zelden voorkomt en daardoor veel aandacht trekt. En dat kan eigenlijk alleen, als je verder een uitstekende reputatie op het gebied van klantvriendelijkheid hebt. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen, dat deze situatie de spreekwoordelijke uitzondering is, die de regel (of in dit geval de reputatie) bevestigd.

Aflevering 341 van Kleine Boodschap. © Kleine Boodschap

Positief ontvangen

De heren van Kleine Boodschap waren ontzettend enthousiast over de voiceclip. Met een lovende introductie werd deze aangekondigd. En dat is toch ook een mooie opsteker.

Geschreven door:

Gepubliceerd op:

Laatst gewijzigd op:


Geplaatst in:

Dit bericht delen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *