Bevroren bedrijfsnaambord - Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen en voorspoedig 2024

Het Reputatiebureau » Blog » Fijne feestdagen en voorspoedig 2024

De kerstdagen staan bijna letterlijk voor de deur. En daarmee ook de kerstvakantie! Bij dezen wil ik je alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2024 toewensen!

Kerstvakantie

Zoals ieder jaar is Het Reputatiebureau ook dit jaar weer op kerstvakantie. We zijn van maandag 25 december tot maandag 2 januari 2024 gesloten.

Dit betekent dat je ons telefonisch even niet kunt bereiken. Maar je kunt natuurlijk wel altijd een bericht op de voicemail achter laten. Je wordt direct naar de voicemail doorgeschakeld. We komen in het begin van 2024 telefonisch bij je op je bericht terug. Is het dringend? Dan bellen we tijdens de kerstvakantie nog even terug.
Daarnaast kun je ook altijd een e-mail sturen. Ook die beantwoorden we begin 2024 zo snel mogelijk.

Dringende zaken

Heb je tijdens de kerstvakantie een dringende vraag? Spreek dan de voicemail in. Geef in je bericht aan dat het dringend is. Dan nemen we tijdens de vakantie nog contact met je op.
Nu voelt iedere vraag natuurlijk dringend. Wees alsjeblieft kritisch of je vraag echt niet kan wachten. Jij houd immers ook het liefst ongestoord vakantie.

Voorspoedig 2024!

In 2024 staan we uiteraard weer met plezier en vol enthousiasme voor je klaar. Met de nodige plannen voor nieuwe diensten. Alles om jouw geluk in je dagelijks leven verder te vergroten. Houd het blog en de socials in de gaten voor meer informatie.

Hopelijk bruis jij ook van de (zakelijke) plannen. Geniet van de feestdagen en wellicht van jouw welverdiende kerstvakantie. Een fijne jaarwisseling toegewenst en heel graag tot volgend jaar!

Geschreven door:

Gepubliceerd op:

Laatst gewijzigd op:


Geplaatst in:

Dit bericht delen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *