Losse handelingen

Het Reputatiebureau » Diensten » Losse handelingen

Je reputatie staat of valt met de keuzes die je iedere dag maakt. Om daarvoor een goed raamwerk op te zetten werken we met uitgebreide projecten. Maar wat nou, als je alleen even wilt overleggen? Of als het verloop van jouw specifieke project maar moeilijk vooraf in te schatten is? Dan maken we bij Het Reputatiebureau gebruik van losse handelingen, zoals wij die noemen.
We noemen deze zo, omdat je ze los van een project kunt afnemen. En we kunnen ze ook gebruiken om een project speciaal voor jouw vraag samen te stellen.

Het principe achter de losse handelingen is eenvoudig. We kijken wat je op dat moment nodig hebt en daarvoor betaal je altijd een vast tarief. Heb je genoeg aan dat ene overleg, of de feedback die je hebt gekregen? Dan blijft het daar ook bij. Heb je toch wat meer hulp nodig, dan kies je heel gemakkelijk voor de volgende handeling die je nodig hebt.

De tarieven die we per handeling rekenen, vind je in de onderstaande prijslijst. Je hoeft geen groot project bij ons af te nemen om er gebruik van maken. Bel of mail gerust als je over jouw uitdaging wilt sparren of als je op een andere manier feedback kunt gebruiken.

De onderstaande tarieven worden per keer in rekening gebracht. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. En op het gebruik van deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Let op! Het Reputatiebureau werkt uitsluitend voor bedrijven en zelfstandig professionals. Wij nemen helaas geen verzoeken van particulieren in behandeling.

Tarieven losse handelingen

HandelingTarief
Kort overleg (ad-hoc consult, fysiek of op afstand)€ 47,50
Goed gesprek (consult op afspraak, fysiek of op afstand, blok van 2 uur)€ 190,00
Feedback op brief of e-mail€ 72,50
Feedback op documenten€ 142,50
Brief opstellen€ 285,00
No show (niet tijdig geannuleerde afspraak)€ 50,00
Tarievenlijst per 1 januari 2024

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het met de betaling?

Je krijg voor of nadat je van een losse handeling gebruik maakt een overzichtelijke factuur. Deze betaal je via een overboeking op onze bankrekening of heel gemakkelijk via iDeal.

Moet ik al klant zijn om losse diensten te kunnen gebruiken?

Dat is niet nodig. We helpen je sowieso graag. Maar het is wel handig als we jou en je bedrijf al een beetje kennen. Dan kunnen we onze adviezen beter op jouw situatie afstemmen.

Hoe werkt een kort overleg?

Bij een ad hoc overleg stuur je je vraag per e-mail of je belt tijdens kantooruren naar ons kantoor. We behandelen je vraag of uitdagingen en je krijgt direct handvatten om aan de slag te gaan. Heb je daarna mee hulp nodig? Dan kun je gemakkelijk een van de andere losse handelingen aanvragen.

Zijn er extra kosten aan losse diensten verbonden?

De bovenstaande prijzen staan vast. Maar als je een goed gesprek inplant, kunnen de reis- en verblijfskosten worden gedeclareerd. En als we namens jou een brief opstellen en verzenden, kunnen er verzendkosten bijkomen. Voor een aangetekende verzending bijvoorbeeld.

Kan ik losse diensten op “no cure, no pay”-basis afnemen?

Wij werken helaas niet op no cure, no pay-basis. Als je een losse dienst afneemt wordt deze dus altijd in rekening gebracht.