Veelgestelde vragen

Voor wie werkt Het Reputatiebureau?

Het Reputatiebureau werkt voornamelijk voor dienstverlenende bedrijven. De bedrijven die het echt van hun eigen doen en laten moeten hebben dus. Daarbij werken wij voor zowel het MKB als de grootzakelijke markt.

Wij accepteren geen opdrachten van particulieren.

Kan ik meer informatie over de diensten krijgen?

Natuurlijk kan dat. Belt u op werkdagen tussen 9 uur ‘s morgens en 6 uur ‘s avonds naar 085 – 015 00 46 en we staan u graag te woord. Of stuur uw vragen per e-mail naar info@hetreputatiebureau. U ontvangt dan binnen een werkdag een reactie.

Hoe worden de diensten in rekening gebracht?

Voor onze diensten betaalt u in principe een vast uurtarief. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur voor de tijd die wij aan uw opdracht hebben besteed, vermenigvuldigd met het uurtarief.

Het is daarnaast mogelijk om een vast tarief voor uw opdracht af te spreken. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat de opdracht een duidelijk begin en eind heeft, zodat wij de benodigde tijd in kunnen schatten. Dit is in praktijk vaak goed mogelijk.

Ten slotte kunt u ervoor kiezen om een serviceabonnement af te sluiten. U kunt dan van de door u gewenste diensten gebruik maken voor een vast bedrag per maand.

Buiten het honorarium dat u ons betaald, kan het voorkomen dat wij onkosten in rekening brengen. U kunt dan denken aan de reis- en verblijfskosten.

Heeft Het Reputatiebureau ook abonnementen?

Wij bieden verschillende serviceabonnementen aan. Bijvoorbeeld voor het gebruik van onze pr-diensten, of van onze business coaching als u die gedurende langere tijd wilt gebruiken.

Neemt u contact met ons op van meer informatie.

Hoe kan ik Het Reputatiebureau bereiken?

Het Reputatiebureau is het beste bereikbaar per telefoon en e-mail.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 – 015 00 46. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. U kunt een bericht inspreken als de wachttijd te lang dreigt te worden.
Wanneer ons kantoor is gesloten, kunt u ook een bericht inspreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. In spoedeisende gevallen zelfs buiten onze reguliere openingstijden.

Neemt u liever schriftelijk contact op? Dan kunt u w e-mail sturen naar info@hetreputatiebureau.nl. U ontvangt binnen een werkdag een reactie.

U kunt ons kantoor niet bezoeken.