We zijn in onze samenwerking graag transparant. Ook over de kosten die wij in rekening brengen. De financiële afhandeling kan op drie manieren worden ingevuld.

Fixed fee

Wanneer mogelijk schatten we in hoeveel tijd een opdracht in beslag zal nemen. De opdracht wordt dan uitgevoerd op basis van een vast tarief. Je ontvangt vooraf een offerte waarop dit tarief is gespecificeerd.

Abonnement

Je reputatie heeft voortdurend aandacht nodig. Met een abonnement zit je nooit om hulp verlegen. En dat voor een vast bedrag per maand. Je stelt het abonnement makkelijk zelf samen.

Uurtarief

Is het vooraf niet in te schatten hoeveel tijd een opdracht kost? Of hebben we vooraf geen andere afspraken gemaakt? Dan betaal je een vast bedrag per gewerkt uur. Wij hanteren tarieven vanaf € 85,00 per uur.

Overige kosten en betalen

Naast het tarief dat we met elkaar hebben afgesproken, betaal je alleen de onkosten. Deze betaal je meestal achteraf. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt om een voorschot gevraagd.
Het afgesproken tarief wordt niet verhoogd met kantoorkosten. Die zitten al in de prijs verwerkt.

Wel kan het voorkomen dat je dossierkosten moeten betalen. Deze brengen we in rekening als je de opdracht voor aanvang annuleert. De dossierkosten bedragen € 75,00 per opdracht.

We vragen bij iedere opdracht om een aanbetaling. Bij abonnementen is dit de eerste maandtermijn. Bij een fixed fee bedraagt deze 15% van de offerteprijs.

De kosten worden maandelijks gefactureerd. De factuur ontvang je per mail, of via SimplerInvoicing direct in je boekhoudpakket.