NPC-ronde 10: wisselend verlopen voor JBC Nieuwerkerk

Afgelopen zaterdag verschenen de teams van JBC Nieuwerkerk weer op de Boulebanen voor de tiende speeldag van de NPC. Even strijdlustig als altijd werden verschillende tegenstanders getrotseerd. Helaas pakte de duels niet voor ieder team even succesvol uit.

L’Esprit ontving JBC Nieuwerkerk 1 in hun spliternieuwe boule-o-drome. Op een geheel onbekende baan dus. En dat zorgde voor problemen voor de Nieuwerkerkers. Zij kregen hun boules maar moeilijk op de goede plaats. Daarnaast maakte de jonge, maar zeer getalenteerde schutters het er niet makkelijker op. Uiteindelijk moest het team zich met 3-5 gewonnen geven.

Nieuwerkerk 2 trof de tegenstanders van Nederlek bij JBC Maasstad. In deze klasse heeft JBC Nieuwerkerk uitzicht op een tweede plaats in het klassement. En het team heeft daar duidelijk op ingezet. De eerste tussenstand was dan ook 0-3 in het voordeel van de Nieuwerkerkers. Deze voorsprong werd niet meer losgelaten, resulterend in een eindstand van 2-6. Met deze glansrijke overwinning blijven zij op koers voor de tweede plaats.

Ook Nieuwerkerk 3 heeft ambities binnen handbereik. Zij kan immers promoveren naar een volgende klasse. Voor haar was het dus zaaks, om de voorsprong ten minste even groot te houden. Hiervoor moest uiteraard worden gewonnen van tegenstander Hillegom.

Ook dit team kampte echter met terreinmoeilijkheden. Het boule-o-drome heeft een relatief laag plafond, dat sommige spelers hinderde. De wedstrijd eindigde in verlies met eindstand 5-3.

Doordat de nummer 2 in de poule wel won, is de voorsprong verkleind tot 1 punt. De volgende ronde moeten de Nieuwerkerkers dus winnen, om hun kans op promotie vast te houden.

— NOOT VOOR REDACTIES —

Dit persbericht is opgesteld en verspreid in opdracht van JBC Nieuwerkerk. Voor aanvullende vragen en verzoeken kunt u contact met ons opnemen via pers@hetreputatiebureau.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.