JBC Nieuwerkerk wederom sterk in NPC

Afgelopen zaterdag werd de derde speelronde van de Nationale Petanque Competitie gespeeld. Na drie spannende wedstrijden sleepten de meeste teams de winst binnen. En daarmee hebben de Nieuwerkerkers zich hoger op de ranglijst geplaatst.

In de derde divisie speelde JBC Nieuwerkerk 1, nummer 8 op de ranglijst, tegen het Schiedamse L’ Esprit 1, dat vijfde staat. Met een 4 – 4 gelijkspel bereikte het Nieuwerkerkse team een prijzenswaardig resultaat.

JBC Nieuwerkerk 2, dat in de vierde divisie speelt, ontving Nederlek 2 in het Boule-o-drome. Deze wedstrijd wonnen zij glansrijk met 5 tegen 3.

JBC Nieuwerkerk 3, 4 en 5 realiseerde goede uitslagen in de zesde divisie.

De volgende speelronde wordt gespeeld op zaterdag 10 november. Het eerste, tweede en derde team spelen dan uit. U bent van harte welkom om de wedstrijden van het vierde en vijfde live te komen bekijken op Sportpark Dorresteijn. De toegang is gratis.

— NOOT VOOR DE REDACTIE —

Dit bericht is namens JBC Nieuwerkerk opgesteld door Het Reputatiebureau. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de woordvoerder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.