JBC Nieuwerkerk succesvol in tweede ronde NPC

Op 13 oktober speelde JBC Nieuwerkerk de tweede ronde van de Nationale Petanque Competitie, beter bekend als de NPC. Deze ronde werd door verschillende teams afgesloten met zeer veelbelovende resultaten. Het tweede en derde team wonnen met respectievelijk 8-0 en 5-3.

Jeu de Boule

Drie teams ontvingen hun tegenstanders op Sportpark Dorrestein. Opvallend aan deze spelronde, was dat de wedstrijden buiten werden gespeeld. “De NPC is in principe een binnentoernooi, maar we konden het mooie weer natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan!” stelt voorzitter Wilco Dekker.

Twee andere teams speelde deze ronde uit. Het vierde team speelde gelijk in Den Haag. Op de petanquebaan in Waddinxveen was het vijfde team te sterk van haar tegenstander.

Helaas heeft de Nederlandse Jeu de Boule Bond nog geen ranglijsten opgemaakt. Daardoor zijn de prestaties nog niet helemaal inzichtelijk. “Het blijft nog even spannend”, lacht de voorzitter.

— NOOT VOOR DE REDACTIE —

Dit bericht is namens onze cliënt opgesteld door pr- en adviesbureau Het Reputatiebureau. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met de extern persvoorlichter.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.