Persbericht

JBC Nieuwerkerk promoveert naar 5e klasse

By 8 april 2019 juni 30th, 2019 No Comments

De NPC is na de speelronde van 6 april ten einde. En dus kan ook voor de andere teams de balans worden opgemaakt. JBC Nieuwerkerk 2 blijft tweede in de vijfde klasse. Daar krijgt zij ook versterking van het eerste team, dat degradatie helaas niet af wist te wenden.

“We zijn natuurlijk apetrots op ons derde team”, laat de voorzitter desgevraagd weten. “Het is een hele prestatie om een heel toernooi lang de ranglijst te domineren. Doe het ze maar eens na!”

De overwinning smaakt zeker naar meer. De club zal daarom ook tijdens de volgende NPC weer deelnemen.

Dat de NPC nu is afgelopen, betekent niet dat het stil wordt op de Nieuwerkerkse club. Op 7 juli organiseert zij het bekende Raadhuispleintoernooi. Dit vindt traditiegetrouw weer plaats op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Daarnaast vormt het boule-o-drome dit jaar het decor voor het NK Veteranen op 31 augustus en 1 september.

== Noot voor de redactie ==

Dit persbericht is in opdracht van Jeu de Boules Club Nieuwerkerk opgesteld en verspreid door Het Reputatiebureau. Voor vragen, beeldmateriaal en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met de heer W.M. (Wesley) Dekker BBA.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is oprichter van Het Reputatiebureau. Blijf op de hoogte van alle artikelen en abonneer je op onze gratis Nieuwsbrief.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply