Je merkreputatie beheren kan een flinke uitdaging zijn. De concurrentie zit niet stil en de technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Je publiek kan daardoor steeds meer en wordt dus steeds kritischer.

Bij Het Reputatiebureau vinden we dat ieder merk een goede reputatie verdient. Een reputatie die het merk geliefd maakt bij de doelgroep en daarmee actief bijdraagt aan zakelijk succes.

We zijn ook van mening, dat de merkreputatie gevormd wordt door de complete beleving. Daarom vinden wij het belangrijk uw gehele beleving te ondersteunen. Dit in tegenstelling tot veel branchegenoten, die zich hoofdzakelijk richten op communicatie en public relations. Natuurlijk kun je daarvoor ook bij ons terecht. Maar we bieden je ook hulp bij “interne” vragen over management en organisatie. Een goede reputatie begint namelijk van binnen.

Het Reputatiebureau in cijfers

9
jaar ervaring
95
terugkerende opdrachtgevers
95
tevreden klanten

Jouw reputatiemanager

Wesley M. Dekker BBAWesley M. Dekker BBA (1989) studeerde Management, Economie & Recht (MER) aan de Hogeschool Rotterdam. In 2011, al tijdens zijn studie, richtte hij Het Reputatiebureau op. Destijds nog onder de naam W.M. Dekker Advies.

Wesley liep stage bij DHL en Milgro. In beide stages speelde proces- en kwaliteitsmanagement een grote rol. Hij studeerde bij Milgro af met een scriptie over het Wastelab. Zijn scriptie werd uiteindelijk beoordeeld met een 8.

Na zijn afstuderen ging hij bij Milgro in dienst als medewerker Kwaliteit & Juridische zaken. In deze functie deed hij verschillende ervaringen op, die nog iedere dag van pas komen.
In 2014 richtte Wesley zich fulltime op het ondernemerschap. Niet veel later specialiseerde hij zich verder in het reputatiemanagement.

Wesley is vrijwillig coach bij Qredits Coaching en evenementenhulpverlener en inzetleider bij het Rode Kruis Rotterdam.

Referenties

Wesley is een mens-plus-plus. Hij luistert goed en begrijpt wat ik bedoel. Al met al hebben we een heerlijke samenwerking!

Sandra PlatvoetDualCare

Lid van

Partner van

Logo Laposta

Sponsor van

JBC Nieuwerkerk