Het Reputatiebureau is, als je het zo wilt noemen, een “vreemde eend” in de wereld van een reputatiemanagement. Wij hebben een geheel eigen kijk op dit vakgebied, die zich naar een geheel eigen aanpak vertaald.

Op deze pagina vindt u meer informatie over ons verhaal, onze visie en onze aanpak. Echt kennismaken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons verhaal

Het Reputatiemanagement is, in de kern, een bedrijfsadviesbureau. Ons “vak” is bedrijfskundig advies en ondersteuning op het gebied van management en organisatie.
Wat wij belangrijk vinden, is dat bedrijven voor iedereen prettig werken. Voor klanten, voor medewerkers, voor leveranciers, voor omwonenden en uiteraard voor de ondernemer. Oftewel, wij vinden dat een bedrijf bij iedere betrokkene een optimale reputatie moet hebben.

Die focus plaatst ons in een vreemde hoek, tussen de advies- en pr-bureaus in. En het onderscheidt ons ook duidelijk van onze concurrenten daarin: wij zijn meer en anders gefocust dan menig bedrijfsadviesbureau en breder georiënteerd dan mening pr-bureau.

Onze filosofie

Een goede reputatie is onmisbaar voor bedrijven en merken. In een tijd waarin we druk met elkaar concurreren en vergelijken van concurrentie nog nooit zo makkelijk is geweest, is de mening en ervaring van uw publiek van grote invloed op de keuze voor uw dienst of die van uw concurrent.

Een goede reputatie onder uw publiek wordt feitelijk door 1 breed containerbegrip beïnvloed: beleving. Wat maakt iemand mee, als hij of zij met uw bedrijf in aanraking komt? En hoe kunnen we die ervaring zo prettig laten verlopen, dat men ervoor terugkomt en erover praat?
Daarvoor is meer nodig dat alleen communicatie. Het is een samenspel van organisatie en management, waar communicatie een onlosmakelijk onderdeel van is.

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op een vlotte samenwerking tussen u en ons kantoor. Het is immers uw bedrijf. U heeft in ons een bedrijfsadviseur, een sparringpartner, een trainer/coach en een extra paar handen als u dat nodig heeft.

Iedere opdrachtgever is anders. En daarom bieden we verschillende manieren om van onze diensten gebruik te maken. Van het meer “traditionele” project tot duurzame samenwerking op abonnementsbasis. Daarover vindt u meer informatie op de “Diensten“-pagina.

Wesley M. Dekker BBA
Uw reputatiespecialist

Uw reputatiespecialist is Wesley M. Dekker BBA. Hij richtte het bedrijf in 2011 op en heeft het sindsdien verder ontwikkeld.

Wesley studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn studie liep hij stage bij middelgrote en grote bedrijven, waar proces- en kwaliteitsmanagement als een rode draad doorheen liep.
Hij koos in het vierde jaar van zijn studie voor de minor Consultancy & Ondernemerschap en hij studeerde af met een acht voor zijn scriptie.

Na zijn studie ging Wesley aan de slag als medewerker Kwaliteit & Juridische zaken bij Milgro in Rotterdam.
Vanaf 2014 is hij fulltime ondernemer.

Wesley is vrijwilliger bij het Rode Kruis Rotterdam en in die hoedanigheid regelmatig te vinden op de EHBO-post op evenementen. Daarnaast bezoekt hij graag attractieparken en theatervoorstellingen.

Onze kernwaarden
Privacy voorop
Persoonlijk contact
Transparant