Tarieven

Wij zetten ons iedere dag in voor een gelukkiger dagelijks leven. En hoe je het ook went of keert, zijn ook financiële zaken daarop van invloed. Een financiële tegenvaller maakt immers niemand echt gelukkig. Daarom geven we op deze pagina graag alvast een inkijkje in de tarieven die we voor Het Reputatiebureau hanteren. Je kunt, financieel gezien, op drie manieren met ons samenwerken.
Wil je graag precies weten wat de investering voor jouw opdracht is? Dan kun je uiteraard altijd een offerte aanvragen.

Tarieven Het Reputatiebureau - Aantekeningen maken op kantoor

Projecttarief

Een vaste prijs voor het gehele project. Je ontvangt hiervoor een offerte waarop het werk inschatten.

Standaardtarief

Kies een project dat al door ons is vormgegeven. Je betaalt daar een vaste prijs voor.

Uurtarief

Betaal voor de gebruikte tijd. Ons uurtarief bedraagt € 95,- exclusief btw.

Veelgestelde vragen over tarieven

Je kunt de factuur betalen via:

  • overboeking;
  • iDEAL;
  • creditcard;
  • Bancontact.

 

Je vindt alle betaalmogelijkheden op de online betaalpagina. Je vindt het rekeningnummer voor de overboeking ook op de factuur.

Het kan zijn dat je creditcard niet ziet staan. Dit heeft te maken met de transactiekosten die we voor een creditcardbetaling betalen. Wanneer deze meer dan een drempelwaarde bedragen. Wanneer een goedkopere optie beschikbaar is, wordt de creditcard betaling automatisch uitgeschakeld.

Het is, in een aantal gevallen, mogelijk om in termijnen te betalen. Neem daarvoor contact met ons op.

Een belangrijke voorwaarde is dat je alle termijnen op tijd betaalt. Wanneer je te laat betaalt, kan het zijn dat je alle resterende termijnen alsnog ineens moet betalen.

Wij zetten alles op alles om het dagelijks leven leuker te maken. Voor ons is het daarin belangrijk dat er altijd sprake is van een win-winsituatie, waarin iedereen voldoende waarde uit zijn of haar investering haalt. No cure, no pay en vergelijkbare methoden passen niet in die overtuiging.

Het lijkt heel mooi: geen resultaat, geen kosten. Maar als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Want wat gebeurt er dan, als onze inspanningen wel resultaat hebben? In praktijk betaal je dan vaak meer dan nodig. Want de schoorsteen moet bij ieder bedrijf roken. Dat vinden we niet eerlijk.

Daarom kun je niet met ons samenwerken op no cure, no pay basis.

We behouden ons altijd het recht voor om naar eigen inzicht een vooruitbetaling of aanbetaling te verlangen. Deze keuze hangt af van hoe lang we al samenwerken, of we vooraf kosten moeten maken en hoe hoog het factuurbedrag is.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarnaast vind je belangrijke informatie in de privacyverklaring. Je vindt alle relevante documenten onder voorwaarden.

Naast het afgesproken tarief wordt er mogelijk nog een onkostenvergoeding gevraagd. Het betreft dan de onkosten voor:

  • reizen;
  • verblijf en overnachten;
  • parkeren;
  • en alle andere onkosten die we speciaal voor jouw opdracht maken.

 

De onkosten worden vaak achteraf gedeclareerd. In een enkel geval kunnen we deze ook vooraf declareren.

Je betaalt geen aparte dossier- of kantoorkosten.