Onze tarieven

Samenwerken met praktisch zijn. Niet alleen op het gebied van dienstverlening, maar ook in de financiële afwikkeling. Toch hebben adviesbureaus nog vaak de naam “uurtje , factuurtje” te werken. Een laagdrempelig systeem waarover snel afspraken te maken zijn. Maar is het ook praktisch? Eigenlijk lang niet altijd. Het is natuurlijk snel en redelijk overzichtelijk. Maar het is ook heel ondoorzichtig. Want u weet van te voren niet hoe lang een opdracht gaat duren. Met soms vervelende verrassingen tot gevolg, in de zin van onverwacht hoge facturen.

Ook bij ons staat beleving voorop. En daarom willen we vervelende financiele verrassingen (en de bijbehorende discussie) graag zo veel mogelijk vermijden. Onze declaraties moeten zo veel mogelijk transparant en vooral voorspelbaar zijn.

Vast tarief

Voor de meeste opdrachten kunnen we goed inschatte hoeveel tijd we nodig hebben. En daardoor kunnen we vaak een vast tarief afspreken.

Pakkettarief

De ene opdracht komt vaker voor van de andere. Voor veelvoorkomende opdrachten hebben we een pakket gemaakt, met uiteraard een vast tarief.

Abonnementen

Niet alle vragen en uitdagingen zijn gelijk een heel project. Dan even sparren en een tweede paar ogen wel genoeg. Dit kan laagdrempelig met ons abonnement.

Eens kijken wat dit voor u betekent?

U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Na een orienterend kennismakingsgesprek ontvangt u deze in uw e-mail. Daarnaa heeft u altijd dertig dagen om een beslissing te nemen.

Toch liever uurtje, factuurtje?

Vaste tarieven zijn natuurlijk leuk, maar hebben ook wat nadelen. Wilt u toch liever werken op basis van de gebruikte tijd? Dan is dat bespreekbaar. Het is administratief nog wel mogelijk. En natuurlijk zijn we u ook dan graag van dienst.
Geef dit wel even aan bij uw aanvraag. Anders gaan we van de bovenstaande vormen uit.