Nieuws

Wesley M. Dekker nu ook Qredits Coach

By 12 november 2019No Comments

Als oprichter van Het Reputatiebureau ben ik gewend om ondernemers te adviseren en te coachen. Daar haal ik ook dagelijks veel energie uit. En met ingang van deze maand, november 2019, ga ik mijn ervaring ook op een andere manier inzetten. Sinds deze maand ben ik namelijk ook officieel een Qredits Coach!

Qredits is een stichting, die (micro-) kredieten aan ondernemingen verstrekt. Het gaat dan vaak om bedrijven, die van bijvoorbeeld hun bank geen krediet kunnen krijgen.
Natuurlijk heeft Qredits er baat bij, als het bedrijf daarna ook een groot succes wordt. En om daarbij te helpen, heeft zij een speciaal programma opgezet: Qredits Coaching. In dit programma worden ondernemers begeleidt door (oud-) ondernemers, om hun bedrijf zo verder te helpen.

De coaches waar Qredits mee werkt, doen dat op vrijwillige basis. Toch is het traject niet gratis. Als coachee betaal je hier € 200,- voor. Daarna wordt je begeleid bij jouw specifieke behoefte.
De coaches zitten daarnaast overal in het land. Wanneer je er gebruik van wilt maken, zit er dus altijd een coach bij jou in de buurt. En omdat ieder van “ons” een andere achtergrond heeft, zit er ook altijd een specialist bij die bij jouw wensen aansluit.

Door me als coach bij Qredits aan te sluiten, kan ik een groep mensen helpen die anders niet zo snel aan Het Reputatiebureau zou denken. Denk aan bijvoorbeeld startende ondernemers.
De coachees hebben hulp nodig bij het opstellen van hun ondernemingsplan, of het inrichten van hun marketing. Onderwerpen waar ik ook bij Het Reputatiebureau mee werk, dus. Daarnaast neem ik uiteraard ook mijn ervaringen als ondernemer mee. En daar help ik hen mee verder.

Meer weten? Bel gerust.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is reputatiemanager en oprichter van Het Reputatiebureau.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply