Nieuws

Shirtsponsor van JBC Nieuwerkerk 2

By 23 februari 2019 juni 30th, 2019 No Comments

Het Reputatiebureau is met ingang van dit sportseizoen shirtsponsor van petanqueteam JBC Nieuwerkerk 2. Hiermee zijn wij de eerste shirtsponsor van deze -sterk groeiende- sportvereniging.

JBC Nieuwerkerk 2

“Ik ben er best een beetje trots op, dat ons logo het eerste is dat op de wedstrijdtenues prijkt” stelt directeur en reputatiemanager Wesley M. Dekker. “Zeker bij een opkomende sport als petanque. Het geeft JBC Nieuwerkerk en Het Reputatiebureau een extra kan om met elkaar mee te groeien. Dat is toch fantastisch?”.

Het logo is op de rechter mouw van het shirt geplaatst. Een bewuste keuze. Petanquespelers houden de rechterarm tijdens het spelen vaak stil. Daardoor is het logo optimaal zichtbaar tijdens wedstrijden en trainingen. Veel beter dan op bijvoorbeeld de borst of rug.

Het Reputatiebureau is, als sterk groeiend bedrijf, al nauw betrokken bij de Nieuwerkerkse petanquevereniging. Zo verzorgt het bureau onder andere de tweewekelijkse persberichten.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is oprichter van Het Reputatiebureau. Blijf op de hoogte van alle artikelen en abonneer je op onze gratis Nieuwsbrief.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply