Logo Laposta

Partner van Laposta

Nieuwsbrieven zijn nog altijd een belangrijk onderdeel in de PR-strategie van menig bedrijf. Ook bij onze cliënten. Niet zo gek ook, want het is en blijft een goede manier om contact met uw publiek te houden.

Voor het verzenden van nieuwsbrieven zijn veel verschillende programma’s beschikbaar. Van een plugin die deze functie in uw website “inbouwt”, tot geavanceerde losstaande programma’s.

Wij verzenden onze nieuwsbrief met Laposta, een zeer geavanceerd, Nederlands programma. Daar zijn we zo tevreden over, dat we onze cliënten dezelfde ervaring gunnen.
Voorheen deden we dat door hen bijzonder warm aan te raden. Maar we wilde u graag nog beter van dienst kunnen zijn.

Met ingang van 12 september zijn wij officieel partner van Laposta. Dit betekent dat we een account voor u aan kunnen maken, om deze vervolgens samen met u te beheren.
U krijgt een eigen inlogcode, dat alle rechten en bevoegdheden heeft die u nodig kunt hebben. U kunt dus altijd bij uw gegevens en daarmee doen en laten wat u wilt.
Wij krijgen toegang tot uw account door onze speciale partner-login. Uw eigen inloggegevens blijven dus altijd strikt geheim.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of klik hier voor meer informatie over Laposta.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.