Nieuws

Ook dit jaar sponsor van het Raadhuispleintoernooi

Morgen, 6 juli 2019, is het weer zover: het jaarlijkse Raadhuispleintoernooi van petanquevereniging JBC Nieuwerkerk. En ook dit jaar is Het Reputatiebureau daar goed vertegenwoordigd. We zijn er natuurlijk met een team. Daarnaast zijn we als sponsor aan het evenement verbonden.

Het is de tweede keer dat we dit gezellige evenement sponsoren. Tijdens de vorige editie hing onze bedrijfsvlag daarom al aan de rand van het Raadhuisplein.
Dit jaar pakken we het weer een stapje groter aan. De club hijst dit keer onze grote vlag in een van de vlaggenmasten. En daar zijn we best trots op.

Naast de vlag speelt er natuurlijk een team van Het Reputatiebureau mee. En zelfs met een groter team dan voorgaande jaren. Dit jaar verschijnen we met vier spelers, die bij toerbeurt een triplet zullen vormen.

Wij hebben er in ieder geval zin. En we hopen ook u op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel te mogen verwelkomen.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is oprichter van Het Reputatiebureau. Blijf op de hoogte van alle artikelen en abonneer je op onze gratis Nieuwsbrief.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply