Nieuws

Onze abonnementen zijn vernieuwd

By 13 februari 2020 februari 14th, 2020 No Comments

Je wist misschien al, dat je een abonnement op onze diensten kunt nemen. In de afgelopen tijd hebben we nog eens goed naar die abonnementen gekeken. En op basis daarvan hebben we ze helemaal opnieuw ingericht. Neem dus snel eens een kijkje op de abonnementen-pagina.

Een abonnement met meer keuze

Met een nieuw abonnement kun je veel makkelijker zelf kiezen wat je gebruikt. Binnen je abonnement heb je een aantal uren per maand. Die uren kun je naar eigen inzicht invullen met alle diensten die je in je dagelijkse praktijk nodig hebt. Zo kun je de ene maand wat vaker sparren, en de volgende maand juist meer aandacht aan je pr laten besteden.

Hierdoor sluit het abonnement ook beter aan bij wat veel abonnementhouders zoeken. Ook zij gaan er op deze manier dus op vooruit.

Perfect voor middelgrote bedrijven

Het abonnement is bijzonder geschikt voor middelgrote bedrijven. Je krijgt met het abonnement de beschikking over zowel kennis, als over de “extra handjes” die je nodig hebt.

Doordat we de prijs baseren op gebruik en niet op bedrijfsgrootte, blijven de kosten overzichtelijk. Ook als je bedrijf groeit, maar je behoeften hetzelfde blijven. Hierdoor kun je optimaal profiteren van onze diensten, zonder je zorgen te maken over de kosten.

Ook geschikt voor artiesten

Niet alleen bedrijven liggen onder een vergrootglas. Ook de bekende Nederlandse artiesten worden nauwlettend gevolgd. En het kleinste misstapje kan al tot veel aandacht leiden.
Daarnaast kent Nederland veel artiesten, die veel talent, maar nog te weinig aandacht krijgen. Zij kunnen met ons abonnement meer aandacht trekken.

Artiesten krijgen uiteraard dezelfde flexibiliteit als bedrijven. Heb je een nieuwe plaat? Of ga je in een nieuwe film of voorstelling spelen? Dan zetten we wat verder in op promotie. Is het even wat rustiger? Dan houden we je publiek betrokken. En heb je iets gedaan wat je beter niet had kunnen doen? Dan zijn we maar 1 telefoontje van je verwijderd.

Een abonnement aanvragen?

We houden onze diensten graag persoonlijk. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Dat kan heel snel en zowel persoonlijk als telefonisch.
Je kunt een kennismakingsgesprek plannen door dit formulier in te vullen en te verzenden. Je aanvraag wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld. En we gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden dan voor de afhandeling van je aanvraag.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is reputatiemanager en oprichter van Het Reputatiebureau.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply