Wij zijn overgestapt naar een regionaal telefoonnummer

Het telefoonnummer is gewijzigd

Sinds 4 mei heb ik een nieuw telefoonnummer: 0180 – 318 365. Een lokaal telefoonnummer dus, en daar heb ik bewust voor gekozen. In dit nieuws/blogbericht leg ik je graag uit waarom juist ik juist voor een lokaal nummer gekozen heb.

Van landelijk naar lokaal

Het is alweer jaren geleden dat ik een “vast” telefoonnummer voor Het Reputatiebureau heb. Na een gesprek met een zakelijk partner heb ik een 085-nummer gekregen. En dat heb ik al jaren in gebruik.
Toch wil ik eigenlijk al jaren een lokaal nummer. Dat heeft namelijk een aantal voordelen, naar mijn idee.

Nieuwerkerks bedrijf, dus Nieuwerkerks nummer

Het Reputatiebureau zit al sinds de oprichting in 2011 in Nieuwerkerk aan den IJssel. En daar zit het ook prima. Heel eerlijk gezegd, was dat een van de redenen om ook een Nieuwerkerks 0180-nummer te willen. Dat voelt toch net even wat persoonlijker, vind ik.

Een beter imago

Een andere reden, die misschien wel belangrijker was, is het imago van lokale telefoonnummers. Natuurlijk is een telefoonnummer ook niet meer dan dat. Toch hebben we bij bepaalde netnummers al direct een idee. En dan is onder andere zo bij 085-nummers, heb ik gemerkt.

In mijn omgeving, en zelfs in mijn klantenkring, ken ik mensen die 085-nummers niet opnemen. En met een redelijk goede reden: het netnummer is populair bij telemarketingbedrijven. En het is dus ook meermaals gebeurt, dat er bewust niet werd opgenomen als ik belde. Gewoon, omdat men een verkoper verwachtte. En dat is natuurlijk jammer. Met een lokaal nummer denk ik daar minder last van te hebben.

Het “oude” nummer

Maar wat is er dan met het oude nummer gebeurt? Het 085-nummer. Nou, heel simpel: dat is er ook nog steeds. En die telefoontjes komen ook nog steeds bij mij binnen. Voorlopig blijven de nummers ook naast elkaar in bedrijf. Het 085-nummer staat namelijk nog op heel veel plaatsen. Op sponsorborden bijvoorbeeld. En om die nu allemaal te gaan vervangen, is ook weer zo wat.

Ook eens bellen?

Bel gerust als je jouw bedrijfsuitdagingen eens wilt bespreken. Het eerste gesprek is altijd gratis! Ik zit van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 6 uur voor je klaar!

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.