Het Reputatiebureau in HalloKLOCK

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Vandaag komt de nieuwe HalloKLOCK uit. In deze editie staat onder andere een artikel over Het Reputatiebureau. Dit artikel vindt u hieronder.
HalloKLOCK is een huis-aan-huisblad dat 6 keer per jaar wordt uitgegeven. Het blad valt bij 52.000 huishoudens in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Kralingseveer en Lekkerkerk op de mat.

Succesvol ondernemen? Werk aan uw merk!

De Efteling, KLM en Albert Heijn, stuk voor stuk grote, bekende bedrijven. Ze opereren in verschillende markten en iedereen kent ze. U heeft ook een beeld van wat u van ze kunt verwachten. Anders gezegd: ze hebben allemaal een solide reputatie.

En nu uw bedrijf

Ook uw bedrijf beschikt over een of misschien zelfs meerdere merken. Om die echt succesvol in de markt te zetten, heeft u ook die goede merkreputatie nodig. Het Reputatiebureau helpt u bij de opbouw en het onderhoud. Het lijkt simpel. U levert uw diensten en bouwt daar vanzelf een naam mee op. En zie daar, uw reputatie is ontstaan. Maar brengt deze u echt verder? Haalt u bijvoorbeeld opdrachten binnen uit mond-tot-mondreclame? Moet u ook nog veel reclame voor uzelf maken? Een goede merkreputatie zorgt dat u opvalt tussen uw concurrenten. Daarnaast geniet een bekend, goed aangeschreven merk het vertrouwen van de klant. En dat is nodig om uw doelgroep te boeien, te binden en te behouden. U koopt zelf ook sneller merken waar u goede ervaringen mee hebt, of waar u goede verhalen over hoort.

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en laat zien dat je doet wat je zegt

Dat uw merkreputatie belangrijk is, staat dus wel vast. Om die reputatie te krijgen en behouden moet elk bedrijf de merkbeleving nauwgezet inrichten en consequent managen.
Communicatie en public relations, oftewel uw doelgroep over uw merk vertellen en er met hen over praten is van groot belang. Maar er is meer nodig. U moet de verwachtingen in praktijk waarmaken. Een goede organisatie- en managementstructuur zijn daarom minstens  zo belangrijk.

Wat kan Het Reputatiebureau voor u betekenen?

Het Reputatiebureau is het gespecialiseerde adviesbureau voor uw merkreputatie. Wat ons bureau onderscheidt, is onze brede aanpak en onze transparante werkwijze. Wij ondersteunen de gehele beleving, niet alleen de communicatie en PR. U kunt dus bij ons terecht voor het (her-)ontwerp, het in de markt zetten van uw merk, het onderhoud, het bijsturen, voor de communicatie en zeker ook voor de organisatorische uitdagingen.

U weet daarbij altijd precies wat u van ons kunt verwachten. We houden u over de gehele aanpak op de hoogte. Onze factuur is altijd gebaseerd op vaste, bekende tarieven.

Meer informatie? Bezoek onze website, www.hetreputatiebureau.nl,
of bel naar 085 – 015 00 46.

Bron: HalloKLOCK (4 maart 2020), Reputatiebureau gespecialiseerd in merkbeleving, https://halloklock.nl/het-reputatiebureau-en-merkbeleving/

Misschien vindt u dit ook interessant:

Blog

In opspraak, wat nu?

Hoge bomen vangen veel wind. En wie enige bekendheid heeft verworven kan daar waarschijnlijk over meepraten. Bekende bedrijven en beroemdheden komen regelmatig in de media

Read More »

Nooit meer een artikel missen?

Abonneer u dan op onze gratis, maandelijkse nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.