Nieuws

De ZuiderSter: onze nieuwe opdrachtgever

By 25 maart 2019 juni 30th, 2019 No Comments

Met gepaste trots verwelkomen wij de ZuiderSter als onze nieuwe opdrachtgever. Deze meubelwinkel bouwde eerder al een ijzersterke reputatie op. Eentje waar zij tot op de dag van vandaag nog steeds van profiteert.

Helaas kwam het merk eerder in zwaar weer. Eerst sloot de vestiging in Barendrecht. Niet lang daarna ontstonden conflicten, dat tot een faillissement van de winkel in Capelle aan den IJssel leidde.
De pers en de media hebben het hier veel aandacht aan besteed. En de artikelen die toen zijn geschreven worden nog veel gevonden door de zoekmachines.

Achter de schermen werkt de ZuiderSter -onder andere- hard aan een nieuwe webshop. En natuurlijk verwelkomt zij ook nog dagelijks klanten op haar (nieuwe) locatie. De nieuwe winkel ligt op steenworp afstand van het vorige pand aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

En daarom is het tijd om de reputatie weer op volle sterkte te brengen. Het Reputatiebureau zal daar de komende tijd bij helpen.

Voor meer informatie over de ZuiderSter kunt u een bezoek brengen aan hun website: www.zuiderster.nl.
Voor meer informatie over reputatiemanagement kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wesley M. Dekker

Author Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker is oprichter van Het Reputatiebureau. Blijf op de hoogte van alle artikelen en abonneer je op onze gratis Nieuwsbrief.

More posts by Wesley M. Dekker

Leave a Reply