Bevroren bedrijfsnaambord - Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

Een van de allermooiste tijden van het jaar staat alweer voor de deur: kerst en oud en nieuw. Een periode waarin de een tijd maakt voor familie, vrienden en gezelligheid. En waarin de ander nog even een zakelijk sprintje trekt en de losse eindjes wegwerkt. Hoe het einde van jouw jaar er ook uitziet, ik wil je in ieder geval hele fijne feestdagen toewensen!

Fijne feestdagen!

Zelf vind ik kerst altijd een hele fijne tijd. De gezellig verlichte straten en huizen brengen altijd een hoop sfeer. En ik moet eerlijk bekennen dat veel kerstmuziek me toch ook altijd wel blij maakt. Die wordt eigenlijk alleen verdreven door de Top2000. Waar staan jouw favorieten dit jaar?

Wist je trouwens, dat de koningin van de kerstmuziek eigenlijk heel goed bij Het Reputatiebureau past? Want eigenlijk wil ik dat iedereen gek is op de bedrijven die ik help. Dus eigenlijk wil ik dat al hun klanten bij dit nummer aan die bedrijven denken!

All I want for Christmas is you! (van Mariah Carey uiteraard)

Kerstvakantie

Zelf heb ik, traditiegetrouw, kerstvakantie in de laatste twee weken van het jaar. Twee weken zonder deadlines en waarin maar heel weinig moet. Even helemaal ontspannen dus, zodat ik volgend jaar weer fris aan alle mooie doelen voor dat jaar kan beginnen.

In praktijk betekent het, dat Het Reputatiebureau vanaf maandag 19 december gesloten is. En telefonisch ben ik minder goed bereikbaar. Je kunt natuurlijk wel altijd bellen voor dingen die echt niet kunnen wachten.
Een mail sturen kan natuurlijk altijd. Maar het kan iets langer duren voor je antwoord krijgt.

Op 2 januari ga ik weer aan het werk. En ik hoop je dan weer te mogen helpen om de mooiste projecten waar te maken!

Hoe jouw kerst en oud en nieuw er ook uitziet, maak er hele mooie dagen van! En heel graag tot volgend jaar.

Dit bericht delen

Dit blogbericht is geschreven door:

Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker

Wesley M. Dekker BBA (1989) is bedrijfskundige en oprichter van Het Reputatiebureau. Het is zijn persoonlijke missie om de wereld gelukkiger te maken. Om dat te bereiken zet hij zijn bedrijfskundige kennis in om belevingen te verbeteren. Wesley adviseert, traint en coacht leiders, managers en professionals om op eigen kracht een gedegen reputatie voor henzelf en hun bedrijf te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *