Public Relations

De relatie met uw publiek is een van de peilers onder uw bedrijfs- en merkreputatie. En daarmee is het veel meer dan een allerdaagse marketingtool.
Aan de andere kant is het ook een tijdrovende en ingewikkelde taak. Misschien zelfs wel eentje die u eigenlijk liever voor u uitschuift of uitbesteed aan iemand anders.

Voor zowel een goed advies als professionele (maatwerk) ondersteuning kunt u bij Het Reputatiebureau terecht.

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Public Relations, of kortweg PR, is eigenlijk een containerbegrip. Verschillende (communicatie-) activiteiten zijn er eigenlijk op gericht om de relatie met uw publiek vast te houden en onderhouden.

Bij Het Reputatiebureau kunnen we heel goed uit de voeten met verschillende communicatieve uitdagingen. U vindt een aantal mogelijkheden in het overzicht op deze pagina.

  • Algemeen communicatie- en pr-advies;
  • Advies over het gebruik van sociale media;
  • Het ontwerp van PR-campagnes;
  • Het begeleiden van PR-campagnes;
  • Persvoorlichting en woordvoering;
  • Het opstellen van persberichten.

Zo werken wij

Op het gebied van Public Relations zal er verschillende samenwerkingsopties. Van even sparren tot een uitgebreid adviestraject en van een enkel persbericht tot een complete pr-campagne.
Om uw wensen en verwachtingen helder te krijgen, beginnen we altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, in een videocall of op een locatie naar uw keuze. Dit gesprek zal ongeveer een uur duren.

Op basis van het gesprek bepalen we onderling waarmee en hoe we u kunnen helpen. En uiteraard kijken we naar de samenwerkingsvorm die daarbij past. De samenwerking kan op project- en abonnementsbasis worden vormgegeven.

In alle gevallen ontvangt u een gespecificeerde offerte en, als u met de offerte akkoord gaat, een plan van aanpak. Hierin vindt u de onderlinge taakverdeling, de planning en de manier waarop wij contact met u onderhouden. Uiteraard wordt u gedurende het gehele project geïnformeerd over de voortgang en ontwikkelingen.

Samenwerken op…

Project

U heeft behoefte aan advies of tijdelijke ondersteuning voor een op zichzelf staand project. Een opening of productlancering bijvoorbeeld.

Abonnement

U wilt van tijd tot tijd gebruik maken van onze diensten. Even snel sparren over uw strategie. Of de pers door ons te woord laten staan.

Meer weten of kennismaken?

Dan staan we u natuurlijk graag te woord. Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 – 015 00 46 of vul het formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]