Expertise & diensten

Stel, u heeft flink geïnvesteerd in een geweldige marketingcampagne. U heeft de aandacht van uw publiek weten te trekken en daar hooggespannen verwachtingen geschept. En dan gaat de telefoon, met aan de andere kant an de lijn iemand die de samenwerking met uw bedrijf overweegt.
Nu komt het op de beleving aan. Wat gaat de persoon aan de andere kant van de lijn vanaf nu meemaken? En overtreft dat zijn verwachtingen? Zo ja, dan heeft u een gelukkige klant, die met plezier bij u terug komt. En die uw bedrijf met positieve referenties met plezier (en gratis) reclame voor u maakt. Oftewel: u bouwt nu een ijzersterke reputatie op.

Het Reputatiebureau helpt u bij het opbouwen, onderhouden en herstellen van uw reputatie. Dit doen we door de gewenste beleving te ontwerpen en met de implementatie te helpen.

Expertise

Uw reputatie is feitelijk niets meer of minder, dan hoe u of uw bedrijf of merk bekend staat. En dan ontstaat de vraag: waar staat u dan bekend om.

In praktijk is dit altijd de beleving die mensen hebben. Als bedrijfsadviesbureau heeft Het Reputatiebureau zich gespecialiseerd in het optimaliseren van deze belevingen.

Diensten

Consultancy

Projectbegeleiding

Trainingen

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een of twee keer per maand onze nieuwsbrief in uw inbox. Het enige dat u hoeft te doen, is uw e-mailadres in te vullen. Uitschrijven kan uiteraard altijd.