Dit doen we

Uw reputatie is niet heel veel meer dan hoe u en uw bedrijf bekend staan. En dat klinkt dan al snel heel gemakkelijk. Toch zijn er in praktijk zoveel factoren die er invloed op uitoefenen, dat het al snel lastig wordt om dit te beheren. Op sommige aspecten heeft u zelfs geheel geen grip.

Het Reputatiebureau is een fullservice dienstverlener voor uw persoonlijke, bedrijfs- en merkreputatie. Onze dienstverlening is daarbij globaal in te delen in drie groepen:

Beleving

In de kern staat uw bedrijf, merk of zelfs u persoonlijk bekend om de ervaringen die men met u heeft. Wij helpen u om deze beleving in optimale conditie te brengen en houden. Van sales tot debiteurenbeheer. En van verwachting tot klacht.

Strategie

Succces komt meestal niet aanwaaien. Een succesvolle reputatie dus ook niet. Wij helpen u met het opstellen van een strategie, en geven u handvatten voor de uitvoering en aansturing. Met advies, training en praktische ondersteuning.

Reputatieschade

Hoge bomen vangen veel wind. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Twee spreekwoorden die goed duidelijk maken hoe snel reputatieschade kan ontstaan. Wij helpen u de schade te beperken en zo goed mogelijk te herstellen. Ook hier met raad en daad.