Sparringsessies

Het Reputatiebureau » Diensten » Sparringsessies

Een bedrijf leiden is ontzettend uitdagend. En dat je van tijd tot tijd even wilt overleggen, is dus ook helemaal niet raar. Maar daar heb je lang niet altijd een heel advies- of coachingstraject of complete training voor nodig. Even sparren is dan al meer dan genoeg.

Ook dat kan bij Het Reputatiebureau. We bieden drie mogelijkheden: snel overleg, eenmalig sparren en een abonnement. Je kunt deze op zichzelf gebruiken, maar ook als aanvulling op onze andere diensten.

Snel overleg

€ 47,50

per keer

Even snel overleggen over die lastige e-mail of die ingewikkelde situatie. En dan niet afspreken, maar gewoon even bellen of mailen. Een half uurtje later kun jij weer verder.

Duur: 30 minuten

Goed gesprek

€ 190

per keer

Soms is het ook wel prettig om even bij elkaar te komen. We gaan samen voor jouw uitdaging zitten en spreken deze op ons gemak door.

Duur: 2 uur

Abonnement

€ 95

per maand

Bevalt het sparren en wil je er vaker gebruik van maken? Dan is een abonnement misschien wel de oplossing voor jou! Voor een vast bedrag per maand kun je sparren wanneer je wilt.

Duur: minimaal 1 maand

Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief btw. Daarnaast kan een onkostenvergoeding worden verlangd. Alle diensten dienen vooraf te worden betaald. Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.